Diensten

Internet en Telefonie

Internet, televisie, telefonie en draadloze netwerkverbindingen verzorgen wij voor u.

Het verzorgen van Glasvel, VDSL, ADSL en ISDN verbindingen zijn voor ons dagelijkse werkzaamheden.

Wij kunnen u bij een verstoring helpen om uw internetverbinding zo snel mogelijk weer werkend te krijgen. Waar kunnen wij u nog meer bij helpen? Denk hierbij aan de volgende onderdelen die wij voor u in orde kunnen maken:

 • Het aanvragen van uw internetverbinding
 • Het aansluiten van uw internetverbinding
 • Het instellen van uw internetverbinding op al uw apparaten die u met wifi verbonden wil hebben (computer, laptop, printer, tablet en bijvoorbeeld mobiele telefoons)

Tegenwoordig is het onderhouden van uw internetverbinding ook van belang door de vele beveiligingslekken die ontdekt worden. Door onderhoud voorkomt u dat kwetsbaar bent.

Domotica

Bekabeld en Draadloos

Altijd al een slim huis willen hebben? Laat ons meedenken om uw slimme huis te realiseren en de mogelijkheden te bespreken.


Computer netwerken

AHT-Automatisering legt zowel bekabelde als draadloze netwerken voor u aan. Een draadloos netwerk beveiligen is van groot belang, dit wordt nogal eens vergeten. Meestal koopt men de benodigde apparatuur, sluit het aan, zet een schakelaar om en dan is er een onbeveiligd netwerk voor de hele buurt. Wireless G, speedboosters, WEP, WPA, encryptie en MAC adressen. Dit zijn netwerkfuncties die ingesteld moeten worden om uw draadloos netwerk te beveiligen. AHT-Automatisering zorgt ervoor dat u zorgeloos en veilig kunt internetten

Computer APK

Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos van uw computer gebruik kunt (blijven) maken, moet regelmatig uw computer worden nagekeken. Denk hierbij aan het volgende:

 • Computer stofvrij en schoonmaken
 • Computer analyseren op hardware-defecten
 • Windows op software-problemen controleren
 • Windows beveiliging controleren en voorzien van beveiligingssoftware
 • Repareren van de gevonden defecten

Camerabeveiliging

Camerabeveiliging wordt steeds vaker toegepast om inbraak en diefstal tegen te gaan. Uiteraard worden camera’s ook steeds meer gebruikt om overzicht te houden. Door de hoge kwaliteit van onze producten zijn onze camera’s ook heel goed te gebruiken voor beeldregistratie. Camerabeveiliging kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden zoals:

 • Stalbewaking
 • Kraamstallen (rundveehouderij, varkenshouderij en paardenhouderij)
 • Erfbewaking

Zo kunt u bovenstaande bewakingsbeelden vanuit huis via de computer en zelfs via de mobiele telefoon en/of tablet raadplegen.

Backup en Disaster Recovery

Een back-up maken is het kopiëren van bestanden naar een tweede medium (een cd, usb, tape, etc.) als voorzorg voor als het eerste medium faalt. Uit de praktijk is gebleken dat er geen of nagenoeg nooit een back-up wordt gemaakt. Als een computer het begeeft alvorens een back-up gemaakt is, dan kunnen wij u helpen om uw persoonlijke gegevens terug te halen en veilig te stellen, door deze op een externe schijf te zetten of op een dvd te branden.

Hardware en Software verkoop

Op zoek naar een nieuwe computer, laptop, tablet, IP-camera of draadloze router? Wij van AHT-automatisering verzorgen advies op maat.

Wij komen bij u langs om uw wensen te inventariseren en zorgen tevens voor een advies op maat. Zo krijgt u wat u echt wilt.

Hulp op afstand

Hulp op afstand, deze service bieden wij ook aan onze klanten. Kleine verstoringen kunnen veelal op afstand al opgelost worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een foutmelding die u in beeld krijgt bij het opstarten of een printer die niet wil printen, vervelende verstoringen maar op afstand vaak snel op te lossen. Is de verstoring niet op afstand op te lossen, dan wordt er een afspraak gemaakt om op locatie de verstoring te verhelpen.

Reparatie

Is uw computer, laptop, tablet, printer of draadloze router defect? Bel of gebruik het contactformulier om een afspraak te maken.
Rekening houdend met uw wensen, lossen wij graag samen met u, uw computerproblemen bij u thuis op, of voorzien u van vrijblijvend advies. Mocht uw computerprobleem of ons advies meer tijd vergen, of als er sprake is van een reparatie, dan zullen wij in overleg met u zo nodig uw computer op deskundige wijze afsluiten, vervolgens meenemen en na de reparatie als extra service van AHT-Automatisering ook weer bij u thuis bezorgen en wederom op deskundig wijze aansluiten.